Even voorstellen

 

Ik ben Anita Dam, voedingsconsulente bij jeleveninbalans. Ik woon in 's-Gravendeel, waar ook mijn praktijk gelokaliseerd is. 

 

Inmiddels ben ik 45 jaar en nu 7 jaar bezig voor mezelf.

 

Van oorsprong ben ik administratief medewerkster, omdat ik na mijn middelbare school echt niet wist wat ik "later als ik groot ben" zou willen worden.

 

Na diverse banen, waaronder bij de gemeente 's-Gravendeel en de gemeente Dordrecht had ik het gevoel dat ik een andere kant op moest. Toen ben ik me gaan verdiepen in verschillende opleidingen, en zo ben ik op voedingsconsulente uitgekomen.

 

Dit beroep heeft twee kanten voor mij, enerzijds omdat ik erg geïnteresseerd ben in mensen , anderzijds omdat voeding altijd mijn interesse heeft gehad. Als ik zie hoe blij mensen zijn met het behaalde resultaat is mijn dag goed.

 

Zelf heb ik ook allerlei diëten, shakes en repen uitgeprobeerd, totdat ik op mijn eigen voedingsplan uitkwam. Ooit ben ik 20 kilo zwaarder geweest dan nu, en één ding is zeker , ik wil daar nooit meer naar terug, dat wat ik heb wil ik graag zo houden !

 

Mijn hobby's zijn fietsen en krachttraining. Ook bezoek ik graag de bioscoop voor een leuke film.